Buitenskamers: hét online platform
voor klassieke muziek
in Roermond.
Don Giovanni (Mozart)

20 mei 2023, 19:00 uur

Don Giovanni (Mozart)

Foroxity Roermond

Info & tickets

Locatie: Foroxity Roermond

Tony Award-winnende regisseur Ivo van Hove maakt zijn Met-debuut met een nieuwe enscenering van Mozarts tragikomedie Don Giovanni. Het verhaal van bedrog en verdoemenis speelt zich af in een abstract architectonisch landschap dat de donkere hoeken van het verhaal en zijn personages verkent. Nathalie Stutzmann maakt haar Met-debuut met een met sterren bezaaide cast onder leiding van bariton Peter Mattei als een magnetische Don Giovanni, naast de leporello van basbariton Adam Plachetka. Sopranen Federica Lombardi, Ana María Martínez en Ying Fang zijn Giovanni's veroveringen - Donna Anna, Donna Elvira en Zerlina - en tenor Ben Bliss zingt Don Ottavio.

Geniet live én in High Definition van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een avond om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Luxe hapjes en drankjes bij de ontvangst en tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.