Buitenskamers: hét online platform
voor klassieke muziek
in Roermond.
Fedora (Giordano)

14 jan. 2023, 19:00 uur

Fedora (Giordano)

Foroxity Roermond

Info & tickets

Locatie: Foroxity Roermond

Giordano's opwindende drama Fedora keert voor het eerst in 25 jaar terug naar de Met, met sopraan Sonya Yoncheva in de hoofdrol van de 19e-eeuwse prinses die verliefd wordt op haar 5 verloofdes moordenaar, graaf Loris, gezongen door tenor Piotr Beczała. Sopraan Rosa Feola is de gravin Olga, Fedora's vertrouwelinge, en bariton Artur Ruciński is diplomaat De Siriex. Marco Armiliato dirigeert de ingewikkelde productie van David McVicar, met een vaste setting dat zich langzaamaan ontvouwt om de prachtige decors van de opera te onthullen: een paleis in St. Petersburg, een modieuze Parijse salon en een pittoreske villa in de Zwitserse Alpen.

Geniet live én in High Definition van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een avond om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Luxe hapjes en drankjes bij de ontvangst en tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.