Buitenskamers: hét online platform
voor klassieke muziek
in Roermond.
Ketevan Sharumashvili (piano)

29 apr. 2022, 19:30 uur

Ketevan Sharumashvili (piano)

Roermond Klassiek

Meer info

Locatie: Urselakapel

Met twee masters en het diploma van concertpianiste sloot de Georgische pianiste Ketevan Sharumashvili in 2015 een imposante opleiding af aan het conservatorium van Amsterdam. Eerder, in 2010, behaalt ze haar eerste Master aan het staatsconservatorium van Tbilisi. In 2011 studeert Ketevan in Hamburg aan de Hochschule für Musik und Theater. Daar legt ze in 2013 het ‘Konzertexamen’ excellent af, en behaalt daarmee het diploma Concertpianist.

Zij is een zeer gewilde excellente concertpianist en door een donatie is het mogelijk geworden dat zij bij Roermond Klassiek een optreden zal verzorgen.

Op You Tube vindt u tientallen videofragmenten van haar. Laat u overtuigen van haar geweldige kwaliteiten en bezoek haar website: www.ketisharu.com

De avond begint met een prelude door Koen Vroemen. Dit Midden-Limburgs toptalent heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een respectabele staat van dienst. Hij speelt zowel piano als orgel en begeleidt vele koren in Limburg. Ook internationaal heeft hij met bekende solisten gewerkt. Als pianist is Koen prijswinnaar van verschillende concoursen en competities waaronder het Prinses Christina Concours en het Limburgs Piano Festival. Thans ontwikkelt hij zich verder als solist, kamermusicus en begeleider aan het Conservatorium in Maastricht.