Buitenskamers: hét online platform
voor klassieke muziek
in Roermond.
The Hours (Kevin Puts)

10 dec. 2022, 19:00 uur

The Hours (Kevin Puts)

Foroxity Roermond

Info & tickets

Locatie: Foroxity Roermond

De wereldpremière van The Hours van Kevin Puts, een bewerking van de veelgeprezen roman van Michael Cunningham, die ook als inspiratie diende voor de met een Oscar bekroonde film, is op 10 december te zien bij Foroxity. In haar langverwachte terugkeer naar de Met speelt sopraan Renée Fleming samen met sopraan Kelli O'Hara en mezzosopraan Joyce DiDonato drie vrouwen uit verschillende tijdperken die worstelen met hun innerlijke demonen en hun rol in de samenleving. Phelim McDermott, die onlangs de veelgeprezen productie van Philip Glass' Achnaton van de Met maakte, regisseert dit meeslepende drama, en Yannick Nézet-Séguin dirigeert de krachtige partituur van Kevin Puts.

Geniet live én in High Definition van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een avond om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Luxe hapjes en drankjes bij de ontvangst en tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.