Buitenskamers: hét online platform
voor klassieke muziek
in Roermond.
Vurig Elan

5 nov. 2022, 20:00 uur

Vurig Elan

De Symphonie & symfonieorkest Avanti

Meer info

Locatie: Congrescentrum Het Forum

Met gepaste trots mogen wij aankondigen dat u tijdens ons jaarlijks najaarsconcert op 5 november mag komen genieten, van niet alleen ons orkest, maar ook van symfonieorkest Avanti uit Maastricht o.l.v. niemand minder dan Wilfred Sassen.

Beide orkesten treden apart op, maar hebben ook een gezamenlijk programma, waar ‘Finlandia’ van Jean Sibelius een onderdeel van is.
Voor de pauze speelt Avanti enkele vurige muziekstukken, zoals ‘Farandole’ uit ‘L’Arlésiene Suite’ van George Bizet en ‘Sobre las Olas’ van de Mexicaanse componist Juventino Rosas.

Na de pauze zal de Symphonie beginnen met ‘La Rejouissance’ uit ‘Music fort the Royal Fireworks’ van Händel , daarna volgt o.a. het eerste deel uit ‘Symfonie in D’ van de Spaanse componist Arriaga. Ook de andere muziek is door Spaanse componisten geschreven en belooft heel wat vurige warme tonen.

De afsluiting door beide orkesten samen betreft eveneens muzikaal vuurwerk!

Kom dus genieten van een avondje uit in het Forum in Roermond, met een afwisselend programma van twee symfonieorkesten met zeer enthousiaste musici en vakkundige dirigenten.

Kaarten zijn te reserveren via kaarten@symphonie-roermond.nl

Prijzen (incl. consumptie in de pauze)
Voorverkoop: € 12,50
Vrienden van de Symphonie en jeugd 12-18 jaar : € 7,50
Aan de kassa: € 15,-

U krijgt een mail retour met de betalingscondities.