Buitenskamers: hét online platform
voor klassieke muziek
in Roermond.
Sarah Meijer, Malena Hoffmann en Koen Vroemen + Caffee Trio

8 okt. 2022, 16:00 uur

Sarah Meijer, Malena Hoffmann en Koen Vroemen + Caffee Trio

Stichting Christoffel Huiskamer Concerten Roermond

Info & tickets

Locatie: Minderbroederskerk

Kaarten bestellen via chcroermond@gmail.com of tel. 0634572640 (Anneke Pasman)

Programma: 2 ensembles.

Sopraan duo Sarah Meijer en Malena Hoffmann en pianist Koen Vroemen.

SARAH MEIJER (Duitsland, 1998) studeert sinds september 2021 Zang bij Yvonne Schiffelers aan het Conservatorium Maastricht. Daarvóór volgde ze een opleiding tot adem/stem/spraak coach en ze zong in producties van het Staatstheater Hannover.

MALENA HOFFMANN (Duitsland, 2001) studeert sinds september 2021 ook bij zangpedagoge Yvonne Schiffelers. Ze heeft in koren en ensembles gezongen en in de volgende opera producties: Eloise van Jenkins (Gießen) en Carmen van Bizet (Weikersheim). KOEN VROEMEN (2003) is een Nederlandse pianist, organist en dirigent. Hij studeert piano aan het Conservatorium Maastricht bij de gerenommeerde piano pedagoog Joop Celis en volgt orgel- en koordirectie lessen bij Hans Leenders. Hij heeft o.a. gewerkt met Philharmonie Zuid-Nederland, Opera Zuid, Studium Chorale, Capella sine Vinculis, de Limburgse Koorschool, Toonkunstkoor Roermond, Marjon Lambriks, Reinbert de Leeuw, de King’s Singers, en heeft concertreizen gemaakt naar Franrijk, Duitsland, België en het VK.

Sinds januari 2022 vormen deze 3 musici een ensemble en streven ze er naar een gevarieerd en hoogstaand programma ten gehore te brengen. Inhoud van dit programma wordt later bekend gemaakt.

Caffee Trio

Het Caffee Trio is een door Ilgin Top nieuw opgericht ensemble uit Maastricht, dat bestaat uit Lluck Pascual Sarret op cello, Irem Yunkuş op piano en Ilgin Top op viool. Ze zijn alle drie verbonden aan het conservatorium in Maastricht. Lluck Pascual zet zijn cellostudie voort bij Gustav Rivinius, Irim Yunkuş haar pianostudie bij Katia Veekmans en Ilgin Top studeert klassiek viool onder leiding van van Boris Belkin.

Het Caffee Trio werkt momenteel onder leiding van Kyoko Yonemoto aan een breed en divers repertoire, dat bestaat uit werken uit verschillende muzikale periodes. O.a. van J. Haydn en D. Sjostakovitsj.

Het trio kijkt er naar uit om nieuwe stukken te verkennen en in hun repertoire op te nemen. Ze houden ervan om regelmatig op te treden.

Kaarten bestellen via chcroermond@gmail.com of tel. 0634572640 (Anneke Pasman)